eniris.be

Digitale watermeter

De oude, mechanische meters worden binnenkort niet meer gemaakt en vervangen door digitale watermeters. 

Met de digitale watermeter kan vanop afstand uw meterstand automatisch worden uitgelezen. Dat is niet alleen makkelijker voor u als klant van de watermaatschappij, bovendien krijgt u ook een veel beter inzicht in uw individueel waterverbruik. Daarnaast zal een digitale watermeter u eveneens alarmeren bij een lek of breuk aan uw binneninstallatie. Ook wanneer uw watermeter dreigt te bevriezen zal u als klant automatisch een signaal ontvangen zodat u dit kan voorkomen.

Integrereer uw watermeter rechtstreeks in Eniris Insights

 

De energiemeters van onze “plug-on” lijn zijn het ultieme accessoire voor uw distributiebord. 
Monitor het verbruik van al uw circuits, en kom in detail te weten waar al uw energie naartoe gaat en wat de kosten zijn m.b.t. het capaciteitstarief.

Ideaal om te retrofitten waar er plaatsgebrek is, dankzij zijn plaatsbesparend design dat op uw beveiligingsautomaten klikt.

Vergeleken met traditionele energiemeters is de installatietijd gereduceerd met een factor 10. Op minder dan drie minuten heeft u de meter geïnstalleerd en online.

De meters komen met directe toegang tot het cloudplatform Eniris Insights, zodat uw data meteen geïnterpreteerd en vertaald wordt naar betekenisvolle informatie.

 

Neem contact op